Γιατί να αγοράσετε από εμάς

Μεγάλος αριθμός πελατών

Μεγάλος αριθμός πελατών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των εργασιών μας. Προσανατολισμένοι αυστηρά σε θέματα υψηλής διαδραστικής αξίας, προσπαθούμε συνεχώς να εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας, ευκολία περιήγησης και στοχευμένη αναζήτηση, αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών, για όποια συσκευή το επιθυμούν. Τα 30 χρόνια εμπειρίας και ο μεγάλος αριθμός πελατών μας, μας δεσμεύουν σε αυτό. Στην παροχή αξιόπιστου, καινοτόμου και γρήγορου shopping για όλες τις ηλεκτρικές σας συσκευές.

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές που μας επιτρέπεται να έχουμε και αυτό είναι υπόσχεση προς όλους, πελάτες και συνεργάτες. Η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών μας, αυστηρά πιστοποιημένη από τους επίσημους οίκους των εταιρειών, θα σας προσφέρουν την καλύτερη σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας αυτών.

Η μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών

Η μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών

Στην εταιρεία μας θα βρείτε ολόκληρη την γκάμα των ανταλλακτικών, για όλες τις συσκευές και για όλα τα μοντέλα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε. Οι πάνω από 50.000 εργοστασιακοί – ORIGINAL κωδικοί μας, σας το εξασφαλίζουν. Βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε και δώστε αξία στην συσκευή σας. Είμαστε οι ειδικοί σε αυτό.

Παράδοση την επόμενη ημέρα

Παράδοση την επόμενη ημέρα

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από την στιγμή που θα βρείτε αυτό που ψάχνατε, δεν θα θέλατε καθόλου να περιμένετε. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο προσφέρουμε την δυνατότητα του Next Day Delivery, για όλες τις παραγγελίες που είναι σε απόθεμα και έχουν δοθεί έως και τις 10am. Η συσκευή σας μπορεί πλέον γρήγορα να τεθεί σε λειτουργία, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε.