Τρόποι πληρωμής


Όλα τα προϊόντα μας είναι υπολογισμένα σε τιμές ευρώ, περιλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ εξαιρείται το κόστος αποστολής. Οι τιμές, οι προσφορές και η διαθεσιμότητα αυτών υπόκεινται σε αλλαγές και γι αυτόν τον λόγο ελέγχονται εκ νέου πριν γίνει δεκτή η παραγγελία σας.

Προσπαθούμε πολύ σκληρά να διασφαλίσουμε την ορθότητα των πληροφοριών που σας παρέχουμε. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που κάποιο λάθος μπορεί να εμφανιστεί. Όταν αυτό εντοπιστεί, ενημερώνουμε άμεσα, προσφέροντας σας το δικαίωμα είτε να ακυρώσετε, είτε να προχωρήσετε.

Μπορείτε να πληρώσετε με οποιαδήποτε σχεδόν πιστωτική, προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα. Δεχόμαστε VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS και DINERS. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση άλλων μεθόδων όπως αυτή του PAYPAL.Δεκτές γίνονται και οι πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης στους λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία σε ΕΘΝΙΚΗ και ALPHA BANK.


  • Εθνική Τράπεζα: ETHNGRAA GR94 0110 1310 0000 1314 7025 657
  • ΑLPHA Bank: CRBAGRAAXXX GR52 0140 1330 1330 0200 2001 690


 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Όλοι οι τρόποι πληρωμής που σας προσφέρονται είναι 100 % ασφαλείς και σύμφωνοι με τα τελευταία πρότυπα κωδικοποίησης που επιβάλουν οι σύγχρονες οικονομικές διαδικτυακές συναλλαγές. Επιλέξτε άφοβα τον τρόπο που θα θέλατε να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας. Οι ειδικές κρυπτογραφημένες φόρμες μας, σας διασφαλίζουν για αυτό.


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Για την δική σας προστασία, η τράπεζα δεν πληροφορεί κανέναν και για οτιδήποτε, σχετικά με τον αριθμό της κάρτας σας ή τους λόγους για τους οποίους δεν εγκρίνεται κάποια από τις συναλλαγές σας. Εξαιτίας αυτού, και όταν προκύπτει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επικοινωνείτε οι ίδιοι με την τράπεζα που συνεργάζεστε.


Η τράπεζα, μπορεί να εντοπίσει κάποια απρόσμενη δραστηριότητα στην κάρτα σας και για αυτό το λόγο να την απέρριψε. Αυτό περιλαμβάνει συναλλαγές τις οποίες εκτελείται για πρώτη φορά ή μεγάλες χρεώσεις, ανεξάρτητα από το πιστωτικό όριο της κάρτας σας.


Πριν από αυτό, διασφαλίστε ότι οι πληροφορίες που πληκτρολογήσατε είναι σωστές. Μήπως άλλαξε η διεύθυνση σας ή ανανεώθηκε πρόσφατα η κάρτα σας με καινούρια; Αν έχετε ήδη επιλέξει μέθοδο πληρωμής και διαθέτετε λογαριασμό, ανανεώστε τα στοιχεία σας.


Στην περίπτωση που δεν μπόρεσε εν τέλει να λυθεί το πρόβλημα, είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Επιλέξτε κάποιον από τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.