Βρείτε το μοντέλο


Απορροφητήρας

Αναζητήστε το στο εσωτερικό μέρος της συσκευής - στον χώρο του μοτέρ- έχοντας βγάλει τα φίλτρα της συσκευής. Εναλλακτικά, ελέγξτε τα πλαϊνά ή το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού.Θερμοσίφωνο – Ηλιακό θερμοσίφωνο

Αναζητήστε το στο πλαϊνό περίβλημα της συσκευής, περιμετρικά του σημείου συνδεσμολογίας αυτής.Καφετιέρα

Αναζητήστε το στο δεξί πλαϊνό της συσκευής. Στην περίπτωση που είναι εντοιχισμένη, ελέγξτε περιμετρικά τον χώρο γύρω από την θήκες νερού και καφέ.


 

Κλιματιστικό - A/C

Αναζητήστε το στο πλαϊνό της εξωτερικής μονάδας και δίπλα από την συνδεσμολογία αυτής. Εναλλακτικά, ελέγξτε την εσωτερική μονάδα και στα πλαϊνά αυτής.


 

Κουζίνα

Αναζητήστε το στο πίσω μέρος -πλάτη- της συσκευής. Εναλλακτικά, ελέγξτε το εσωτερικό μέρος του θερμοθαλάμου κάτω από τον φούρνο ή το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού.


 

Πλυντήριο ρούχων

Αναζητήστε το στο πίσω μέρος ?πλάτη- της συσκευής. Εναλλακτικά, ελέγξτε το εσωτερικό μέρος της πόρτας και περιμετρικά του λάστιχου. Ελέγξτε την σαπουνοθήκη και το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού.


 

Πλυντήριο πιάτων

Αναζητήστε το στο εσωτερικό μέρος της συσκευής, ανοίγοντας την πόρτα και περιμετρικά του πλαισίου αυτής. Εναλλακτικά, ελέγξτε τα εσωτερικά τοιχώματα ή το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού. Για ελεύθερα πλυντήρια πιάτων ελέγξτε και το πίσω μέρος πλάτη της συσκευής.


 

Τράπεζα εστιών

Αναζητήστε το στο κάτω μέρος της συσκευής. Στην περίπτωση που είναι τοποθετημένη με σιλικόνη στεγανοποίησης, δυστυχώς θα πρέπει να ξεκολληθεί από αυτήν. Εναλλακτικά, ελέγξτε τα πλαϊνά ή το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού.


 

Φούρνος

Αναζητήστε το στο εσωτερικό μέρος της συσκευής, ανοίγοντας την πόρτα και περιμετρικά του πλαισίου που ακουμπά η πόρτα πάνω σε αυτό. Εναλλακτικά, ελέγξτε τα εσωτερικά τοιχώματα ή το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού.


 

Φούρνος Μικροκυμάτων / Επιτραπέζιο Κουζινάκι

Αναζητήστε το στο πίσω μέρος -πλάτη- της συσκευής. Εναλλακτικά, ελέγξτε το εσωτερικό μέρος του θερμοθαλάμου κάτω από τον φούρνο ή το χώρο γύρω από το καντράν χειρισμού. Στην περίπτωση που είναι εντοιχισμένο ελέγξτε το εσωτερικό αυτού.


 

Ψυγείο-Καταψύκτης

Αναζητήστε το στο εσωτερικό μέρος της συσκευής, ανοίγοντας την πόρτα και γύρω από τα τοιχώματα, συνήθως όχι πολύ μακριά από το σημείο του θερμοστάτη. Εναλλακτικά, τραβήξτε τις φρουτολεκάνες στο κάτω μέρος και ελέγξτε δίπλα και κάτω από εκεί. Για μικρά / ελεύθερα ψυγεία ελέγξτε την πρόσοψη και το πίσω μέρος πλάτη- αυτού.