Η Εταιρεία μας


To www.General-service.gr αποτελεί την διαδικτυακή μορφή της εταιρείας General Service ΕΠΕ, με έδρα την Αθήνα / Ελλάδα.


Η εταιρεία εδρεύει στην οδό Λεάνδρου 22, 10443 Αθήνα, περιοχή Κολωνός από το 1987. (Κοντά σε στάση Μετρό Σεπόλια- παράπλευρα της οδού Λένορμαν)


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976, παρέχοντας ολοκληρωμένο σέρβις για τις ιταλικές ηλεκτρικές συσκευές που έφεραν το όνομα San Giorgio. Την ίδια χρονιά ξεκινάει η συνεργασία μας, με την ελληνική εταιρεία Elco Vagionis, όπως και τις αμερικάνικες φίρμες ψυγείων Chrosley και Admiral που σαν εμπορικό, η ίδια εισήγαγε.


Από τότε έως και σήμερα, η πορεία της εταιρείας υπήρξε σταθερά ανοδική. Μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού, αξιολογώντας την τεχνογνωσία μας και τα επαγγελματικά πρότυπα των εργασιών μας, ήρθαν σταδιακά να προστεθούν στο ονόματα εκείνων που εξυπηρετούμε.


Η ισπανική Teka και η γερμανική Kuppersbusch, η αμερικανική Maytag, οι πολυεθνικές Hitachi και LG, o ελληνικός όμιλος της Κλιματεχνικής, η ιταλική Elica, όπως και η γάλλο-ισπανική Fagor-Brandt, ανήκουν στις φίρμες που με επιτυχία εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε.


H έναρξη λειτουργίας του site μας, General-service.gr, μαρτυρά ακριβώς αυτό. Τις προσπάθειές μας για προσφορά όλο και γρηγορότερων, ευκολότερων, αρτιότερων, καινοτόμων υπηρεσιών προς όλους.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017